Hej igen, 8 månader har gått <3 | att vara mamma
mammas2barn

att vara mamma

Annons

Hej igen, 8 månader har gått <3

Bloggen har legat på is i 8 månader. 8 månader som jag fått spendera med mina 2 småttingar och deras far. Jag visste att mitt bloggande skulle hamna i andra hand när Thea föddes. Nu är hon en egen liten person. Sitter och kan roa sig själv med leksaker på golvet. Än kryper hon inte och det är väl nu jag har tid att blogga lite. jag menar, hur lång tid tar det för en erfaren användare att slänga in ett inlägg? 😉

 

Min instagram har vuxit sig stor, något som egentligen förvånar mig. Jag är vilken mamma som helst. Bryr mig om mina barn och tiden med barnen. Jag tycker om att fixa hemma och älskar att stå i köket och både laga mat och baka. Jag är en sån som postar inlägg, och alltid vill försöka ha sista kommentaren på mina egna inlägg. Att alla får svar på frågor och även uppskattning om att de ens kommenterar. Sen är det inte alltid jag skrollar igenom flödet när jag är inne. Utan det kan bli det sista jag gör när jag ligger i sängen på kvällen. Men det finns ju sååå många härliga mammor som har precis lika roliga instagram sim jag själv har. Och vet ni, jag följer nog mest inredning- och matkonton än såna konton som jag själv har.

Försöker låta telefonen ligga tills barnen sover och gärna när jag och sambon får lite tid för oss själva.

 

Vi får väl se vart detta slutar. Men lovar att dela med mig av mina recept 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mammas2barn

Kommentera

Annons
stats